Varfor astadkomme det sa vark hurs, kanner mig dylik ont

Varfor astadkomme det sa vark hurs, kanner mig dylik ont

grejer kommer aldrig att bliv det dito. onskar n kunde halla om mej varje dag. Din karlek samt lov befinner si icke nago vanlig sak. Jag bris dig mor, utav alltsammans mitt karnpunkt. Att icke veta erhalla deltaga dig bildar en hapnadsvackande bedrova. Ni finns inom mina tankar, dag sam natt. Folk ungefar mej, alla fragor samt faststalland astadkommer undertecknad odl himla kraftlos. Dagarna kan befinna sa graa sa, andock nar jag befinner sig tillsammans dig blir det ljust. Mi skrattar och befinner sig lycklig sa lange sjalv kanner till att n finns. Lagger mitt skall ino ditt kna, ni smeker undertecknad med dina mjuka ske och tala forsavit det skoji stunder n minns. Mi kommer hushall straxt! Kom ihag att det ej befinner si du och sjalv, inte med vi, samt det kommer hela tiden odl fortbesta! Alexandroshka

Hursa astadkommer det odl vark

Mig trodde sjalv kommit slut de. skad likval kan mig ick avsluta spana gallande dej. Varje gang sjalv ler, tanker sjalv villig dej. Varje tar mi faller, faller mig forut dej. Allti jag kanner plaga, tanker sjalv villig dig. Skad forsavit jag omedelbart kommit kvar dej, hursa utfor det sa ont? Samtlig de stunder vi delade, alla domslut vackra glosa vi sagt, befinner si det nu franvarande for evigt? Nej, det finns kvar som minnen, minnen karl aldrig glommer. Men varfor utfor det odla smarta? Hurs lamnade ni ja… hursa?? Jasse

Onsk n vantar!

Mig faller nagon tar for var dag saso promenera samt var dag kanns sasom en fullkomligt ar. Stav utan dej sa befinner si det ute tillsamman mig n befinner sig min sam jag onska att du hela tiden vill existera. Och allting sasom befinner sig anstrangande genast webbsida kommer vi att hantera. Men snart befinner si det final stav givetvis kommer ut – ut inom friheten sam skal upphora med dumheten. Samt anskaffa lagenheten sasom vi stadse har dromt om. Det kommer att bli sant lika sant sasom att n sa smaningom kommer att samla inom grima mjuka famn. Sa sjalv onsk att du vantar sta vi har 2 ar att gripa upprepa. Och saken da tiden sjalv inneha skall sjalv agna at dig, sta n ar min brutta samt mi kommer alltid att alska dig Nemo

Fast & avhangig!

Du fangar in mej jag vill ick bliva fas. Ni haller kompakt jag mig vill inte bliva fasthallen. Du bygger mitt bundenhet mi vill ick innehava nagot torsk.

Du haller jag fangen mi vill aldrig att ni slapper undertecknad liberal. Ni sta si mej fixerad mig vill aldrig att ni slapper mig uta dina armar. Ni bygger centrum torsk mi vill aldrig lagg av vad avhangig dej!

Det ar centru rostning det befinner sig sjalv personligen sasom valt att bevilja dig snara mig halla fangad mig uppratta mitt avhangig. Fullstandig latt mi later dej alska undertecknad!

Begripe ick allena hurda jag lat nago framling ejakulera ja sa uppemot odla snabbt det befinner si inte li undertecknad. Byggde nya broar allareda etta kvallen. Raserade samtlig murar redan andra kvallen. Fattar inte hur jag varenda odla elementar att n kom odla nara mej odl kvickt. Skad sjalv angrar inte ett dyft! Gabbi

En minne

Mi kommer ihag forsta gangen acceptera tittad dej. Jag kommer ihag etta gangen du log til ja. Ni kom fram till jag & sa att det varenda undertecknad n ville innehava. Mig kommer ihag de & var ett dejt. Saken dar natten varenda den ultimat ino centrum oljud. Sattet ni holl min nave. Sattet ni flinade kungen & pratade med mej. Det kandes odl finemang att deltaga dig. Samt acceptera alskade synnerligen de. Acceptera kanner til att n alskling undertecknad, for n sa det mo jag. Du brydde dig forsavit mig & vart likadan kar saso mig. Ja vet att ni alsklin & litade villig undertecknad. Nar ja kollade in ino dina grona ogon sag jag inte ett dyft ovrigt ann karlek. Mig kommer ihag saken dar etta kyssen. Mi kommer ihag vart forsta fejd. Men vi blev kompisa hastigt. Samt vi brakade aldrig mer. Mig kommer ihag etta gangen n sa att ni alskling jag. Mig vart odl gladlynt, sa gladlynt att sjalv hade dig. Jag var sa foralskad, odl foralska & befinner sig det an inom dig. Du befinner si aven fortsattningsvis nago del av mej. Ni visade mig hur sa akta love varenda. Mi kommer ihag etta gangen jag tittade dej. Sjalv kommer ihag ett gangen du flinad mot mig. Jag skulle veta skapa allt darfor att lite se de ett sista passag. Andock det befinner sig omojligt. Saken da dara dagen. Den dara hemska dagen, sasom mi fick meddelande om olyckan. Acceptera ville inte leva mer. Acceptera ville ga bort ihop med dej. Skada acceptera vagade ej, jag varje forskrackt. Genast ar ni blott Ett minne Men jag alskar de & kommer evig att gora det. Manga kramar// din Binta

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *